Høvuðsvenjari til ÍA

Ítróttarfelagið Argir leitar eftir einum nýggjum høvuðsvenjara til næsta kappingarár. Í felagnum eru nærum allir aldursbólkar, frá minihondbólti til U16.

Argir er í eini stórari menning har barnafamiljurnar leggjast afturat í stórum tali. Okkara mál er, at hondbólturin gerst eitt natúrligt val fyri øll børn á Argjum. Sum liður í hesum arbeiði er tað ætlan felagsins at fáa alla ungdómsdeildina í eina legu, har felagið fast er umboðað í øllum aldursbólkum við minst einum liðið. Fyri at røkka hesum hevur felagið seinastu árini haft fulltíðarsettan ungdómsvenjara, sum hevur verið ein savnandi og sentralur persónur í felagnum.

Av tí at okkara venjari hevur leitað sær nýggjar leiðir uttanlands, leita vit eftir einum royndum ungdómsvenjara at taka yvir venjingina í einum felag í stórari menning. Felagið vil, at góða menningin skal halda fram og at vit í longdini eisini fara at gera okkum galdandi í vaksnamannadeildunum. Hesum arbeiðinum gerst nýggi venjarin ein týðandi partur av. Sum nýggjur venjari sleppur tú í tøttum samstarvi við starvsnevnd felagsins at seta tíni egnu fingramerki á víðari menningina.

Vit vænta, at tú kanst røkja starvið sjálvstøðugt og ábyrgdarfult við ágrýtni.

Arbeiðið kemur at fevna um:

  • Dagligu venjingina av liðunum saman við hjálparvenjarum.
  • Samskipan av heima- og útidystum.
  • Samskipan av skeiðum í venjing, døming o.l fyri hjálparvenjarar, foreldur og onnur, ið eru knýtt at liðunum.
  • Saman við nevndini at fyriskipa tiltøk, sum eru við til at menna felagið.

Løn verður avtalað í mun til útbúgving og royndir.

Nærri fæst at vita við at venda sær til Sunrid í Gong, Forkvinnu, tlf. 501000 ella sunridgong@gmail.com

Umsókn við CV og møguligum viðmælum skal sendast til itrottarfelagid.argir@gmail.com og vera felagnum í hendi seinasta lagið 20.04.2022. Merk teldupostin “Høvuðsvenjari”.