Online tilmeldingardagur

Hey øll somul !

Vit hava ætlað okkum at bjóða tykkum til ein hugna og lima dag í samband við at felagið bleiv 10 ár í august. Men soleiðis sum støðan er nú viðvíkjandi korona eru útlitini ikki góð fyri, at vit kunnu samlast í skúlanum áðrenn jól.

Tí hava vit avgjørt at gera ein online tilmeldingardag, har øll tit, sum hava goldið limagjald seinast týsdagin 09. nov. kl. 18.00 fáa ein pakka koyrdan heim.

Soleiðis gert tú

Útfyll upplýsingarnar á tilmeldingarsíðuni, skriva stødd av limablusu í viðmerkingarteigin og flyt síðani fyri limagjald á konto felagsins 9865-305.807.1. Viðmerkjast skal navn á íðkara og heiti á liðnum, ið íðkarin er meldaður til. Send kvittan fyri limagjaldi til itrottarfelagid.argir@gmail.com

Pakkin frá okkum

Pakkin vit koyra út til tín inniheldur

  • Limablusu
  • Hálsrør
  • Avsláttarseðil, ið gevur tær -20% tá tit keypa ÍA trenisdraktina frá Thomas Dam Intersport
  • Okkurt gott aftrat

Vit gleða okkum at koyra pakkan út til tykkum.